БЕЗ ЗАДРЪЖКИ! Антоанет Пепе показа как ражда (СНИМКИ и ВИДЕО)

Инфлуенсърката е избрала бебето да се появи във вода

Новини
15:30 - 02 Септември 2024
5266
БЕЗ ЗАДРЪЖКИ! Антоанет Пепе показа как ражда (СНИМКИ и ВИДЕО)

Инфлуенсърката Антоанет Пепе отново показа в мрежата видео от раждането на четвъртото си дете - Беатрис. В случая Пепе е избрала така нареченото водно раждане, а кадрите във видеото, разбира се, са монтирани, но сублимните моменти не са спестени по никакъв начни.

"1 месец в нашия живот, малка Беатрис", това пише щастливата 34-годишна майка в профила си, а момиченцето е нейното четвърто дете.

"Благодаря ви от сърце за невероятното изживяване, в което превърнахте раждането на Беатрис! За мен вие сте истински феи и първите орисници на нашето съкровище", пише с благодарност майката към всички, които са участвали в раждането.

На видеото се вижда, че приятелят на Пепе - Иво Карамански-младши, стои неотлъчно до нея през цялото време, докато инфлуенсърката е напът да роди четвъртото си дете. Иво прегръща своята любима и я подкрепя дори в най-болезнените мигове.

Както вече стана ясно, Антоанет Пепе не за първи път споделя как е раждала в домашни условия всичките си деца. Инфлуенсърката детайлно беше пуснала влог от първото си раждане на дъщеря си София от първия си брак с датчанина Филип, от когото има две дъщери - София и Сиена.

Третото й дете Филип пък е от връзката и с Филип Стоянов - Филяка, с когото се разделя година след раждането на детето им. Веднага след него се залюби с Иво Карамански - син. 

Видео:

https://www.instagram.com/reel/C_LUtH6NJ7n/?utm_source=ig_embed&ig_rid=66b9d214-8d4a-4ec7-b064-ea51b87e2d41