Безобразие в Lupa.bg: Илияна Йотова рекламира дрехи

Модна марка се фука в социалните мрежи, че вицепрезидентът носи техен тоалет

Новини
19:58 - 26 Септември 2022
6911
Безобразие в Lupa.bg: Илияна Йотова рекламира дрехи

Вицепрезидентът Илияна Йотова се оказа рекламно лице на дрехи. От 3 дни в социалните мрежи върви спонсорирана рекламна публикация на марката "Kensol", в която се използва снимката на държавничката, установи Lupa.bg.

В събота, 24 септември, в официаната страница на модната марка е качена снимка на Илияна Йотова от официално събитие, а текста гласи, че "вицепрезидента Илияна Йотова е елегантна с Kensol визия". Линк препраща към сайта им, от което може да се види, че тоалета на вицепрезидента струва около 700 лева. 

Според закона, президента и вицепрезидента на България нямат право да участват в каквито и да било рекламни кампании. Доста странно е, че Илияна Йотова е дала съгласието си за подобна акция. Някои обаче смятат, че е напълно възможно от модната марка на своя глава да са си позволили да използват държавник за рекламната си кампания в социалните мрежи, и Йотова да не е наясно с това.

До този момент - понеделник, 26 септември, в 20 часа, снимката е харесана от 567 души и е събрала 47 коментара. Един от тях гласи: "Тоалетът е хубав, но как може зам.-президентшата да си позволи да се вижда така подплатата/хастара отдолу?! Няма ли пиари с нея да й кажат"?!

Друга коментаторка регистрира, че Йотова е видимо отслабнала.