Безумни родители! С две деца и количка пресичат идиотски!

Само чудо спаси живота четиричленно семейство на столичния булевард "България"

Новини
12:06 - 18 Декември 2019
5441
Безумни родители! С две деца и количка пресичат идиотски!

В опита си да спечелят малко време, семейство наруши движението на столичния булевард "България". Двамата родители дадоха ужасен пример на децата си, след като пресякоха по безумен начин пътното платно.

Бащата беше грабнал в ръце детската количка за най-малкия член на семейството, а майката - с едното дете на ръка, а другото хванато за ръка, пресякоха и преминаха през мантинелата на оживения булевард.

Шофьорите, карайки с минимум 80 км/ч, надуваха клаксоните, а повечето от тях спряха, за да дадат възможност четиричленното семейство да пресече невредимо.

Заради възможност да спестят няколко минути, пренебрегвайки използването на намиращия се наблизо подлез, тези родители можеха да отнемат правото на живот на децата си.

"Идиоти! После се чудят защо стават тъпотии по пътищата и някои произшествия завършват с фатален край. Не винаги пешеходците са невинни, имайте го предвид. В доста от случаите точно те са причина за катастрофите по оживените пътища", коментира шофьор на такси, спрял в мига, щом видя маневрата на семейството.