Била ли е някога любовница Ивана?

Или трябва да съм на първо място в живота на този човек, или той няма да има място в моя - призна фолк певицата

Нещо за четене
16:02 - 05 Юни 2023
13448
Била ли е някога любовница Ивана?

"Не мога да съм в ролята на любовница, да съм втората. Или трябва да съм на първо място в живота на този човек, или той няма да има място в моя. На някои им минават най-хубавите години от живота в чакане на подходящия човек. Трябва да даваш шансове, но не да губиш време във връзка, която нищо няма да ти донесе. Не съм стояла вкъщи и плакала. Аз съм горд човек и си тръгвам от такива връзка" - призна фолк певицата Ивана. 

По отношение на младото поколение тя сподели, че: "За повечето млади момичета днес приоритет е меркантилността. Да си хубава и нещата да ти се получат лесно. Образованието остава на заден план. Целите ни от преди и сега са малко по-различни. Преди нашите родители ни натискаха за работа, за образование. Сега не го виждам. Явно по-важното е да си с богат мъж със скъпи коли. Това ти дава един фалшив живот."

Все пак тя отправи съвети към жените:

"Аз съм от консервативно поколение, израснала съм в соца. Тогава ни учеха, че жената трябва да е тиха, скромна, да готви, да дава любов. Същото съм го виждала от майка ми, тя никога не смееше да поиска нещо за себе си, важното е за нас да има. Винаги се оставяше на втори план. Повечето хора сме така: аз мога и без това. Защо да можеш? Една жена трябва да изисква, след като дава толкова много. Раздаваш цялата женска енергия на мъжа, те се зареждат от нас. Тогава защо да не поискаш време за себе си, да поискаш онази любов, която заслужаваш? Трябва да искаме специално отношение към нас жените, защото ние сме много специални и важни."