Биляна Гавазова конкурира Гери-Никол с яка дупара

Журналистката трупна 10 килограма за година

Нещо за четене
12:10 - 02 Февруари 2023
4162
Биляна Гавазова конкурира Гери-Никол с яка дупара

Биляна Гавазова вече не е дребната и кльощава журналистка, която гледахме по Би Ти Ви. Брюнетката е налаяла около 10 килограма на някога слабото си тяло, видя пише „Уикенд”. Тв водещата бе забелязана в столичен мол, където разглеждаше намаленията с кисела физиономия и не си купи нищо. Биляна далеч не може да бъде наречена пълна или пухкава, но има пищно дупе и бричове, въпреки че спортува. Част от посетителите в мола останаха изненадани от Б-страната й, която е сериозна конкуренция на певицата Гери-Никол.

Наскоро Гавазова се отказа окончателно от изявите си на екрана и направи своя агенция за пиар и маркетинг. В новото начинание има съдружничка – колежката й от Би Ти Ви радио Тереза Захариева-Апостолова, с която се познават от 15 години. Когато Биляна изненадващо напусна сутрешния блок през март миналата година, двете решават да създадат своя компания.

Явно отсъствието на журналистката от малкия екран й действа успокояващо или пък тушира стреса с храна и така е качила някой и друг килограм. „Едвам я познах. Първо не очаквах да е толкова ниска, второ и дупето й ме изненада” – коментира друга пазаруваща в мола.

Наскоро Биляна обра негативите и с участието си в „Черешката на тортата“, където се показа в съвсем нова светлина, така, както зрителите не са я виждали досега. Въпреки че в общи линии се справи с вечерята, Гавазова имаше доста забележки по отношение на приготвянето на гозбите. Най-неприятно впечатление направи пробването на храната с една и съща лъжица и това, че не различава чесън от лук.

Бившият кадър на Би Ти Ви избягва да се снима в гръб и с панталони

„Когато опитвате нещо – не опитвайте втори път със същата лъжичка. Ако сте свикнала да го правите в домашна обстановка – в никакъв случай не го правете пред камерите. Малко гнусничко е!”, коментираха зрителите.

Бившият кадър на Би Ти Ви допусна гаф и с това, че нарече свекърва си „леко пълна“, което за една дама си е смъртна обида. „Когато готвя, винаги опитвам, за да знам какво предлагам на хората”, каза като съвет свекървата на Гавазова. „И после проблем с килограмите”, отвърна заядливо снахата.

Въпреки леките забележки от страна на гостите, журналистката получи максимален брой точки за представянето си в кухнята и като домакиня.