Бивш общински съветник: Господа политици, толкова ли страда пустото ви его?

Очаквах да седнат и се разберат, да кажат какво точно ще правят и как ще ни изведат от този ад, заяви Венци Мицов

Новини
15:10 - 03 Април 2020
1768
Бивш общински съветник: Господа политици, толкова ли страда пустото ви его?

Бившият общински съветник - Венцислав Мицов, заяви, че политиците трябва час по-скоро да седнат на една маса и да си кажат каквото имат да си казват. Да кажат на народа това, което той очаква - как ще се излезе от кризата с коронавируса и как ще се живее после.

Ето и мнението на Мицов, което той публикува на официалния си профил във фейсбук:

"Господин президент, Вие, както и останалите хора от управлението, се намирате в сложна ситуация. И аз ви разбирам. Но не разбирам защо, мамка му, не вземете и не седнете някъде, па да се разберете какво точно ще правите и какво точно ще говорите на хората, които си стоят у дома и очакват от вас, всички накуп, да ги изведете от тоя ад, в който попаднахме не по ваша вина.

И как ще живеем после.

Толкова ли е сложно бе, да му се не види. Толкова ли страда това пусто его, та трябва всички да излизате един по един, да се надцаквате, да се млатите с думи във време, в което живеем в 21 век, но нашите болници в малките градове в провинцията не са напуснали особено 60-те години на 20 век?

Искам да чуя от всички вас един сигнал. Една посока. И тая посока да е стратегическа.

В момента ни е нужна стратегия повече от всякога. Не решение на ситуацията на парче. А стратегия. И за тая стратегия трябва всички да се съберете, да забравите временно тъпите си партийни вражди и да помислите за всичко - и за бизнеса и за културата. И за образованието и за здравеопазването.

И после - после, когато се появите и ни кажете - "обещаваме ви кръв, пот и сълзи", ние ще ви послушаме. Защото ще знаем, че това е единственият начин. И че друг няма".