Бивш шеф в ЦСКА: ТЯ беше мъжко момче, но...

Властта отново ще пожали Левски, заяви Милко Георгиев

Спорт
14:55 - 13 Март 2023
3282
Бивш шеф в ЦСКА: ТЯ беше мъжко момче, но...

"Добър ден! Сладка и ценна победа снощи, нали? От месец насам слушах и четях как този мач бил доброто срещу злото, разбира се, злото беше ЦСКА. Последната седмица всеки ден имаше къде малка, къде по-голяма провокация от “добрите” и “умнокрасивите” любители на денс ритъма...", сподели Милко Георгиев - бивш административен директор на армейците, по повод на вчерашния мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА, игран на стадиона в Бистрица и спечелен от гостите с 1:0.

"Малко предистория за по-младите фенове. Преди 26-27 г., отново имаше вероятност да има два клуба с името на ЦСКА! Единствено разумът на Илия Павлов не позволи това да се случи тогава. Е, случи се сега, и то със съдействието на група нискобюджетни откъм умствен капацитет псевдо борци за чест и справедливост.

Каква е разликата оттогава и сега? Ами, основно е в тези прословути социални мрежи, които дават възможност да се манипулира голяма част от масата и да и се втълпяват милион тъпотии и смешки. Както и да е, поне научихме как танцуват някои хора, а другите около него се изпокриха като мишлета!

Къде е оперативният да обясни за обединение? Къде е онзи недорасляк да ни обясни как ги копираме? Гледах ТЯ и ми стана жал за него, как прецизно си мереше думите, да не би случайно да се изпусне и да каже свещената думичка в ефир... А беше мъжко момче, ТЯ!", сподели още в профила си във Фейсбук бившият директор на "Армията".

"На мен лично не ми пука дали тази година ще сме шампиони. Ако не е тази, ще е догодина и това буфосинхронистите го знаят отлично, и затова беше целият този напън - да се покаже после чрез всякакви трикове как видите ли, те са че$тният път... О, боШкеее!

За слугинажа и вмирисаната Североизточна част на България няма какво да коментираме, там от напъни вече имат хронични хемороиди!

Няколко думи и за несретниците в синьо!

Аз лично нямам съмнение, че те отново ще бъдат пожалени от властта и ще вземат лиценз (друг въпрос е защо им е?). Там вече войната не е тиха, а явна и е във фаза - сега или никога!

Само наивник или глупак би повярвал, че преди 3 г. НС е взел акциите без изричното одобрение и позволение на главния Макак в републиката, естествено, с активното съдействие на един бивш Армеец! И как точно си представят сините ни приятелки, че от Банкя ще позволят те да отидат в ръцете на някой друг? Хайде, по-сериозно!", допълни той.

"Достатъчно информация имам, за да твърдя, че и до днес под една или друга форма, въпросните “дарения” идват точно по тази линия! Едните веят знамето Мъри и викат “Долу”, а другият вече толкова се оплита в собствените си лъжи, че не знам дали ако го попитат на колко години е, ще даде верен отговор!

Естествено, това са само приказки - важни в случая са фактите и документите, а в тази връзка до края на месеца или НАП ще наруши закона, или онези отиват да ритат с третия отбор на ЦСКА! Всичко останало са глупости!

Ще завърша със слогана от снощи - ЦСКА Е САМО:1!"