Бивш треньор на Лудогорец довел Акрапович в Локо Пд

Той е немски възпитаник, твърди босът Христо Крушарски

У нас
13:21 - 29 Юли 2019
2662
Бивш треньор на Лудогорец довел Акрапович в Локо Пд

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович е бил доведен на „Лаута” по препоръка на Ивайло Петев. Това призна босът на клуба Христо Крушарски.

"Това, което се вижда сега, е част от тази работа, която вършим от четири години. Бруно Акрапович е немски възпитаник. Моят успех е това, че успяхме да въведем ред и порядък в Локомотив. Не крия, че Ивайло Петев препоръча Акрапович”, сподели Крушарски в студио "Дерби”.

Ивайло Петев има две титли и една купа на България начело на Лудогорец          Снимки: Lap.bg

Бившият наставник на Лудогорец и националния отбор се познава с босненеца от периода си в Хърватия. През 2017 г. Петев бе начело на Динамо Заграб, докато Акрапович водеше РНК Сплит. През есента на същата година босненецът замени Войн Войнов на треньорския пост в Локото. През миналия сезон с него „черно-белите” спечелиха Купата на България

"Треньорът трябва да спазва политиката на собственика, защото той дава парите. Сега в школата на клуба има треньори, които спазват изискванията на Акрапович. Вчера имах разговор с Христо Колев, който води техническата подготовка на школата. За момента две деца от шест имат потенциала да влязат в мъжкия футбол”, обясни Крушарски.

Босът на Локото Христо Крушарски се похвали, че е въвел ред и дисциплина на "Лаута"