Бившата на Динев проговори за живота си

През ключалката
11:29 - 24 Юли 2019
9459
Бившата на Динев проговори за живота си

Бившата жена на олигарха Динко Динев сподели как протича ежедневието й и коя е най-голямата й любов. Мария Цветкова се изявява като фолк певица с псевдонима Ариа.

След като се окичи с титлата на "Мис Плеймейт" през 2008 година, Цветкова забременя от олигарха и го дари с наследник. Малко след появата на шестото дете на бизнесмена, Мария бе натирена от Свети Влас и се прибра в София, където й бе осигурен апартамент, кола и солидна месечна издръжка. 

Певицата дебютира в ефира на телевизия “Планета“ още през януари 2017, в общ проект с Емануела, а преди месец и официално като изпълнител на “Пайнер“ представи самостоятелната песен “Кралица“.

Наред с увлечението си към музиката, за която признава, че е голямата й любов и страст, изпълнителката издава, че спортът също е нещо, без което не може.

“Спортувам почти ежедневно. Освен на фитнес, ходя и на въздушна акробатика. Много е интересно и зареждащо“, откровена е Ариа в предаването “Бъди звезда“.

Тренирала е художествена гимнастика, но на 13 години се е отказала от професионалния спорт. Интересите й са разностранни, а сред тях са и пътешествията.

“Много обичам да пътувам, често го правя и мога да кажа, че това е едно от хобитата ми“, не крие тя.

А когато е заедно с приятни и любими хора, щастието вече е пълно. Така и предпочита да релаксира в свободното си време. Именно по време на едно свое задгранично пътуване успява да пребори един от най-големите си страхове, този от високо. В Дубай скача с парашут от височина 7500 метра.

По отношение на музиката и своята кариера певицата е категорична, че не е склонна на компромиси, а цялата си енергия в момента е насочила към работата по нови песни.