Бившата на Динев стана фолк певица

Плеймейтката Мария Цветкова се похвали, че вече е в каталога на "Пайнер"

През ключалката
13:40 - 04 Юни 2019
83303
Бившата на Динев стана фолк певица

На фолк небосклона се появи Ариа – това е артистичният псевдоним на нова звезда в каталога на „Пайнер“.  Тези дни от музикалната компания представиха тийзър към дебютното парче  на изпълнителката, озаглавено „Кралица“.

Lupa.bg научи, че зад артистичния псевдоним Ариа се крие плеймейтката Мария Цветкова, която през 2017 година дебютира във фолк средите с популярното парче “Незабравима” с Емануела. 

Плеймейтката изкара не повече от 2 години с Динев

Цветкова е бивша половинка на милионер Динко Динев. Малко след като се окичи с титлата на "Мис Плеймейт" през 2008 година, тя забременя от олигарха и го дари с наследник. Малко след появата на шестото дете на бизнесмена, Мария бе натирена от Свети Влас и се прибра в София, където й бе осигурен апартамент, кола и солидна месечна издръжка. 

От няколко години тя има амбиции да се изявява на фолк сцената и сега вече може да се похвали с първа самостоятелна песен. 

Освен през леглото на Динев, плеймейката мина и през това на Павел Лазаров - настоящо гадже на фолк певицата Преслава и баща на дъщеря й Паола.

Мария имаше връзка и с Павел Лазаров, днешното гадже на Преслава