Бившата на Динев унижава мъжете в чалготека

Нещо за четене
15:38 - 03 Май 2022
4984
Бившата на Динев унижава мъжете в чалготека

Фолкаджийката Ариа, която е бивша жена на олигарха Динко Динев, кара мъже да правят лицеви опори на пода в дискотека и стъпва върху тях, за да им е максимално трудно изпитанието. Чалга певицата, която всеки път изненадва с щуротии на участията си, този път решава да направи нещо невиждано. Ариа си намира доброволци сред публиката, които се качват на сцената при нея. Изпълнителката кара феновете да правят лицеви опори, докато тя забива кубинките си в гърбовете им. За да е още по-зрелищно изпълнението, пред всеки фен са поставени шотове с алкохол и момчетата трябва да ги изпият без ръце, като използват единствено устите си.

По време на участието фолкаджийката е като истински шериф – раздава команди, наказва за неизпълнение на заповедите и носи шапка с периферия, която допълва строгия й образ. Мъжете не изглежда да се дразнят от заповедите и с охота изпълняват нарежданията на чалгарката.

Преди година Ариа отново прикова вниманието към себе си, след като спретна лудо парти във Варна. Тогава самата тя правеше лицеви опори на сцената, пише България днес. Щурата девойка покани своя фенка, сложи й чаша в устата и започна да пие ексове. Здравните експерти едва ли бяха във възторг от подобна гледка тогава, защото дистанцията не само беше нулева, но имаше и физически контакт във време, когато пандемията още не си беше отишла. Подобно пиене на шотове с алкохол без ръце беше въведено от Галена, която често го правеше по време на участията си и това караше феновете й да откачат от радост.

Мария Цветкова, както е истинското име на фолкпевицата, нашумя преди повече от десетилетие, когато спечели конкурса „Мис Плеймейт“. В момента Ария има връзка с футболиста на националния отбор Георги Йомов, като двамата са заедно от няколко месеца.