Бившата на Джизъса: Благо няма пари и това го комплексира

Бившият футболист обиждал майките на децата си, държал се лошо и с Полина

Нещо за четене
13:42 - 15 Ноември 2023
11976
Бившата на Джизъса: Благо няма пари и това го комплексира

"На делото за развод Благо дойде с новата си - Ивана. Още преди да влезе в "Сървайвър", ходеше в клиниката, за да се разбират за смяната на зъбите", това заяви бившата съпруга на Благой Георгиев - Джизъса, Полина Спасова, пред "България днес". 

Поли обяви, че с Джизъса се развеждат, докато той участваше в телевизионното предаване "Сървайвър". 

Към момента Благо е с дъщерята на рапъра Ванко 1, а Поли казва, че няма мъж до себе си. 

"С децата се виждахме постоянно. Те бяха свикнали много с мен и аз с тях", каза тя за трите деца на футболиста и уточни, че към момента не поддържа връзка нито с тях, нито с Благой. 

По думите й на футболиста "не му се е занимавало особено" с децата. 

"Имаше моменти, в които прекаляваше с караници, и после го осъзнаваше. Обиждаше майките им пред тях, което не му прави чест. Имаше моменти, в които си играе с тях, но след обидите и караниците всичко губи смисъл", разкри тя и сподели, че самата тя е била обиждана също. 

"Обиждал ме е много пъти... използвал е много грозни обиди, които ме нараняваха ежедневно! Това, че не изкарва парите, които е изкарвал някога, го съсипваше, затова и влезе в "Сървайвър" - за пари. Търпях много, но когато замина, един месец мислех какво да правя и реших да се разведа с него. Писна ми да бъда обиждана, неоценена и пренебрегвана!", сподели още Поли.