Бившата на Ники Михайлов стана копие на Бионсе

Топ
18:26 - 06 Ноември 2020
7971
Бившата на Ники Михайлов стана копие на Бионсе

Голата моделка Бояна Маринова, известна с еротичните си фотосесии и лесбо изпълнения, е претърпяла доста корекции и се е превърнала в копие на Бионсе, забеляза Lupa.bg. Бояна призна, че е бременна за втори път, като публикува кадър на огромния си корем.

Бояна беше една от най-популярните родни девойки преди няколко години, но впоследствие изненадващо се покри. Мадамата беше спрягана за гадже на футболиста Ники М., тъй като често бяха засичани в едно и също заведение. Впоследствие Бояна се оказа в една и съща компания с Жоро Бирмата и дори беше набедена, че е причината той и Преслава да се разделят. 

Надълго и нашироко Бояна обясни, че с Бирмата са бегли познати и няма нищо повече между тях. Вероятно скандалите са дошли в повечко на брюнетката и тя реши да се покрие. Преди три години Бояна роди от неизвестен мъж, а към днешна дата отново е бременна и съвсем скоро ще даде живот на второто си отроче. Маринова вече не ходи по дискотеки, както преди, а предпочита да е примерна домакиня, като дори е "заличила" естествения си вид и е неразпознаваема. Явно така иска да скъса със скандалната си слава. 

"Аз не съм супер герой, има много баби, които ми помагат в отглеждането на моя син. С тази подкрепа успявам да съчетая майчинството и професионалните ми ангажименти. Раждането на първото дете преобърна живота ми. Но искам да го запазя повече за себе си и далеч от любопитните хорски очи", категорична е моделката.