Бившата на Васил Драганов избухна: Не съм родила от кебапчията!

За пореден път фалшива информация се публикува в няколко медии и плъзва навсякъде - заяви блондинката

Новини
16:20 - 30 Май 2023
10385
Бившата на Васил Драганов избухна: Не съм родила от кебапчията!

Бившата жена на Васил Драганов Андреа Андреева е бременна в деветия месец, но все още не е родила, каквито слухове се появиха в някои медии, видя Lupa.bg. 

"Не, не съм родила все още! Не че това касае някого, освен най-близките ми, които в момента ми звънят в паника наред ли е всичко с мен. За пореден път фалшива информация се публикува в няколко медии и плъзва навсякъде. Като например, че аз съм им се обаждала лично да се хваля, че чакам момиче. Или че съм забременяла от друг, още докато сме били с Васил – та ние сме разделени от 2021 година. Раждането на дете е най-святото, най-хубавото и важно нещо в живота на всяка майка! Смятам, че в случая се минават всякакви морални и етични норми! Умолявам ви, да ни оставите на мира поне в тези последни дни от бременността!!!" - написа блондинката, която е в очакване да стане майка за трети път.

Припомняме, че преди няколко месеца се разрази скандал в семейството на актьора Васил Драганов, който заяви, че вече бившата му жена му изневерява и е "бременна от кварталния кебапчия". 

Впоследствие Андреа Андреева сподели, че дълго време е била жертва на физически и емоционален тормоз, който е премълчавала от любов към децата си, а с времето това се е случвало все по-често. Тогава тя емоционално написа:

"Била съм жертва на физическо насилие многократно, но повече болеше от емоционалния тормоз през годините. При развода съдех бившия си съпруг заради ударите, но се отказах от това дело в името на споразумение за споделени родителски права и възможност да бъда с децата ни.

В момента ги виждам редовно, вярвах че най-тежкото е минало. Любов вече е почти на 18 и е прекрасна млада дама, която скоро ще е самостоятелна. Давид вече ходи на училище – той беше във втори клас, когато настъпи края на семейството ни и дълго време беше принудително ученик от къщи, защото баща му плашеше и него, и училището, че "лошата му майка“, ще го отвлече.

Няма да ви занимавам с всички жалби, които пусках през годините, нито да ви говоря за бюрокрацията, бездушието и безсилието, което срещнах. Вече съм друга, продължих напред, влюбих се в нов човек и очаквам дете. Именно затова толкова боли, че човекът, когото някога обичах най-много на този свят, реши да ме съсипе по телевизията, в която някога съм работила."