Бившата съпруга на шеф Манчев: Иван мина всички сервитьорки!

Ревнивата Марина гонеше като империалист служителките от женски пол, за да не изкушават палавия й мъж

Новини
16:56 - 25 Април 2019
35163
Бившата съпруга на шеф Манчев: Иван мина всички сервитьорки!

Съпругата на хитовия готвач Иван Манчев – Марина, с която кибритлията е в процес на развод, не е издържала на постоянните му забежки с персонала в семейните заведения, научи Lupa.bg. „Иван мина всички сервитьорки, срам ме е да отида в ресторанта, там съм баджаначка с всички, сигурно и половината чистачки е опрашил”, изплакала дамата с накърнена чест пред приятелки по повод раздялата.

39-годишната жена на най-популярния тв готвач отдавна е наясно със слабия ангел на благоверния си и беше наложила жесток дрескод на сервитьорките и барманките в семейното заведение. Марина не разрешаваше никакви деколтета и къси поли да се врат под носа на Иван, за да не провокират сексуалните му щения.

Половинката на кулинаря, която се води управител на ресторант „Кактус”, е известна с това, че разглежда молбите за работа единствено на кандидати от мъжки пол, като тези на дамите директно отиват в кошчето за боклук. Преди година жената на Иван беше уволнила всички сервитьорки, за да ги замени с момчета. „Не погазвам никакви закони за дискриминацията. Аз знам най-добре как да управлявам заведението си. В цяла Европа сервират мъже”, аргументира Марина предпочитанията си, за да не признае истинския повод за масовата сеч.