Бившата жена на Солтарийски не иска и да чуе за България

Красивата Аделина е бременна с момче

Нещо за четене
15:56 - 28 Март 2024
4910
Бившата жена на Солтарийски не иска и да чуе за България

Аделина Димитрова, бивша Солтарийска, е в трепетно очакване на втората си рожба, но не иска и да чуе за България, дочу Lupa.bg. Красавицата е категорична, че ще роди в САЩ и така наследникът й ще е гражданин на света. Брюнетката е бременна от втория си съпруг, за когото се венча на малка, но скъпа сватба миналата есен. „И ей така... решихме да се оженим“, написа след венчавката брюнетката. Тържеството беше на плаж в Маями. Аделина и женихът живеят от година и половина във Флорида. Бившата жена на Борис Солтарийски ще дари мъжа си със син.

Аделина е в 4-ти или 5-ти месец. Тя е запазила стройната си фигура и въобще не й личи, че ще става мама през лятото. Димитрова има 9-годишна дъщеря Ема от връзката си с Борис, а новият й съпруг има син, който е горе-долу на възрастта на момичето. Само допреди година и половина русенката бе в България и все още семейна с музиканта от „Ку-ку бенд”. Двамата последно бяха заедно на завършването на първи клас на малката Ема в Италианския лицей в Горна баня през май 2022 година. За няколко месеца Аделина бързо промени живота си, като се е премести в Съединените щати, заедно с дъщеря си, набързо се омъжи и забременя.

„Красиво е, климатът е хубав, хората са усмихнати. Това е място с възможности за развитие и в образованието, и в бизнеса, и в спорта. Чувствам се добре тук, харесват ми много неща. Подредено е, чисто е и организирано. Има хора от цял свят. Цветно е. Тук са събрани различни култури и националности: Не ми харесва, само, че е много далеч от България!” – призна преди време красавицата, станала известна с участието си в риалитито на Слави Трифонов „Умна и красива”.

Брюнетката пази в тайна името на новия си мъж, както и с какво се занимава, но по демонстрирания им начин на живот си личи, че той със стабилни финансови възможности. „Добър, грижовен и с голямо сърце” – така го определя Аделина.