Бивше гадже на Михаела Маринова атакува „Гласът на България“

Иван Кубаков стана популярен заради връзката си с певицата

Нещо за четене
14:35 - 18 Юли 2024
2438
Бивше гадже на Михаела Маринова атакува „Гласът на България“

Lupa.bg научи името на още един от участниците в новия сезон на „Гласът на България“ по Би Ти Ви, който ще започне тази есен. Това е Иван Кубаков, който зрителите познават от далечната 2014 г., когато стана популярен заради връзката си с певицата Михаела Маринова. Двамата се запознаха на сцената на „X Фактор” и побързаха да прокламират любовта си публично, което се оказа минус за Иван и той остана в сянката на половинката си.

10 години по-късно пламенната връзка отдавна е приключила, а той явно е готов за ново начало и да „поправи грешката си“, като се яви на кастинг в музикалното предаване „Гласът на България“. С опита в телевизия, придобит през 2014 г. и цялото време, което е отдал на усъвършенстване на вокалните си умения, Иван Кобаков, изглежда, ще е един от силните участници в шоуто. Стига да не се разсее отново с някои нови любовни трепети, той има шанс да пожъне голям успех и да продължи доста напред в шоуто, твърдят запознати.

Говори се още, че Иван е голям любовчия и май е имал вземане-даване и с Дара, която е един от треньорите в предстоящия сезон на музикалното риалити. Дали двамата са имали нещо общо и ще се обърне ли тя на изпълнението на Иван – предстои да стане ясно съвсем скоро.