Бившият администратор на ЦСКА: Стойчо Младенов ми даде парите за операцията на Жеков!

Ако парите са дадени от клуба, е трябвало да ги взема от касиерката на ЦСКА, а не от стаята на треньорите, заяви Кирил Костов

Спорт
22:30 - 24 Юни 2019
3841
Бившият администратор на ЦСКА: Стойчо Младенов ми даде парите за операцията на Жеков!

Бившият дългогодишен администратор на ЦСКА Кирил Костов даде кратко интервю пред "Спортал" относно скандала, който се разрази между Петър Жеков и Стойчо Младенов.

Жеков заяви, че Младенов се е предложил на Гриша Ганчев за треньор, но бизнесменът го "изхвърлил като мръсно коте".

В отговор Младенов обяви, че е спасил живота на Жеков, плащайки жизненоважна операция.

На свой ред Жеката каза, че това е лъжа и парите са били платени от Кирил Костов.

"Да, Стойчо Младенов ми даде плик с пари. Не съм ги броил, но сумата беше голяма, защото банкнотите бяха с висок номинал. Предадох сумата на една жена, май снаха му, а може и да е била жена му, нямам спомен вече. Доколкото разбрах от разговори, сумата или е покрила напълно операцията, или е била почти цялата. Кой е събрал парите ли? Не помня вече. Мисля, че екипът на Младенов беше, защото взех парите от съблекалнята на треньорите. А вече той дали ги е събирал само от треньорите, дали са се включили и играчите, не мога да кажа със сигурност. Сега вече говоря по бледи спомени, но по пътя на логиката, ако парите са дадени от клуба, е трябвало да ги взема от касиерката на ЦСКА, а не от стаята на треньорите", заяви Кирил Костов пред колегите от "Спортал".