Бившият мъж на Маги Желязкова вдига сватба на плажа

Борислав Желязков и Роси Черногорова ще се вземат в събота, 28 август, затварят "Перла" заради тя

Шоу
20:50 - 25 Август 2022
18704
Бившият мъж на Маги Желязкова вдига сватба на плажа

Бившият мъж на Маги Сидерова – Борислав Желязков, известен като Боби Манекена, ще затвори тузарския плаж „Перла“ в Приморско, защото ще се жени за любимата си - моделката Роси Черногорова. Сватбата ще се състои на 28 август, събота, като ресторанта на „Перла“, който се държи от гаджето на Дилян Попова – Лъчезар Захариев, ще бъде затворен за посетители.

Църковната церемония ще бъде в "Св. Успение Богородично" в кв. "Василико" в Царево, а след това гостите ще се забавляват в Приморско.

Боби Манекена се разведе с Маги преди 7 години. Тогава се заговори за изневери и от двете страни, но въпреки слуховете, и двамата отказаха да посочат конкретна причина за раздялата си. Двамата не общуват и са в ледени отношения. Преди 2 години Желязков се залюби с манекенката, която живееше в Дубай, но се прибра заради любимия си.

Боби с бившата си жена Маги Желязкова, която вече е Сидерова

Запознати издават пред Lupa.bg, че Боби е направил Черногорова управител на хотела си в Лозенец. По-паметливите помнят, че преди тази роля се изпълняваше от бившата му Маги, която понастоящем е Сидерова, след като мина повторно под венчило.

Черногорова пък остана вдовица едва на 35 години, след като пред очите й беше разстрелян мъжът й – ъндърграунд боса Митко Лудия.

Борислав и Роси подписаха още миналата година навръх женския празник – 8 март, след което имаше вечеря в изискан ресторант, но още тогава се зарекоха, че ще направят църковна церемония и ще вдигнат голяма сватба.