Бившият на Анелия я замени с 20-годишна секси блондинка (Снимки)

Любомир Захаринов не крие новата си приятелка, вече я е запознал с децата си

Нещо за четене
12:28 - 11 Септември 2024
3316
Бившият на Анелия я замени с 20-годишна секси блондинка (Снимки)

Докато фолк певицата Анелия преживява кошмари дни след катастрофата, която преживя десетина дни, то бившият й годеник обикаля Гърция с яхта и новата си любима – красива 20-годишна блондинка, видя „Уикенд“. Любомир Захаринов вече не крие настоящата си приятелка, която май не е много нова, защото вече се познава с децата на богаташа, научи вестникът ни.

Младият бизнесмен се люби с ослепителна 20-годишна блондинка на име Кристина. Момичето е от Костинброд, където живее. Красавицата е коренна противоположност на фолк дивата Анелия – руса, много слаба, доста по-млада от нея, без силикон, но с устни, набодени с филъри. Блондинката е доста красива и външният й вид буди завист сред останалите жени. Любо и Криси са заедно от половин година, като са прекарали заедно лятото по гръцките острови. Някои подозират, че хазартният бос е изневерявал на изпълнителката с блондинката и това е довело до раздялата им.


Захаринов беше първият мъж след Коко Динев, с когото Анелия не само започна публично да се показва, но и подробно обясняваше в ефир колко е влюбена и каква щастливка е. Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ и Любомир се разделиха този февруари, а той дори не си спомня вече, че е подарил годежен пръстен на Анелия, и се наслаждава на новата си тръпка. В същото време чалга изпълнителката все още страда за бившия си и не е преодоляла поредното си любовно разочарование.


„Държа един мъж да е моногамен, верен и точен, да е успешен и реализиран, а също да е грижовен и щедър към мен. Искам да е спокоен човек, със сходна ценностна система на моята. Не държа мъжът да е красавец, по-важно е отношението му към жената и ценностната му система. Визията е преходна – днес съм красива, утре не се знае, така че това не е най-важно в една връзка. Един мъж може да не е най-големият красавец, но трябва да има мъжко присъствие и да е чист“ – заяви след раздялата певицата. Тя е категорична, че се разочарова от лъжата и предателството.
За слабите ангели на Захаринов се носят легенди, така че категорично той не може да отговори на изискванията на иначе сериозната фолк звезда за моногамия. Това е и основната причина двамата да се разделят, смятат в бранша. Анелия е категорична, че в последната си песен „Буря“ не описва разлъката с него, но почитателите й са на друго мнение. Припомняме, че Анелия и Любомир бяха заедно около 2 години. През това време хазартният бос й изневери с Александра Богданска и няколко неизвестни мацки.