Бившият на Златка се подигра с Татяна в „Сървайвър“

Риалити героят удари по достойнството на 44-годишната фолк певица

Нещо за четене
19:03 - 04 Април 2023
8473
Бившият на Златка се подигра с Татяна в „Сървайвър“

Бившият на плеймейтката Златка, ММА боецът Жоро Валентинов, се подигра с възрастта на една от най-суетните жени в „Сървайвър“. Риалити героят удари по достойнството на 44-годишната фолк певица Татяна, с която играе в коалиция, но въпреки общите им интереси не пропуска да я захапе, видя Lupa.bg.

„Тя е на по-напреднала възраст, затова по-трудно си признава грешките. Има и изразено силно его“, обяви нетактично Жоро. Секунди по-късно опита да замаже гафа с обяснението, че Татяна основателно притежава високо самочувствие, защото е постигнала много в кариерата си, изглежда добре и е чудесна майка. 

Фолк звездата обаче се жегна от думите на участника, който все по-яростно я напада. След всяка нейна загуба в игрите, Жоро й подвиква и обяснява къде се е издънила.

В едно от последните изпитания тя трябваше да тича през препятствия, нарамила огромна дървена конструкция заедно с гемолога Светльо, но силите й изневериха. Бесен от представянето й, ММА боецът й се развика пред племето „Червени“. „Всеки може да критикува, но ако го прави спокойно и нормално. Аз не харесвам агресията в мъжете, повишаването на тон, крясъците, псувните“, опита да се защити певицата. Валентинов от своя страна обяви, че тя не умее да губи и винаги търси оправдания.