Бившият на Златка стяга сватба с нова силиконка (СНИМКИ)

Нещо за четене
13:09 - 04 Януари 2022
4931
Бившият на Златка стяга сватба с нова силиконка (СНИМКИ)

Бившият на Златка Райкова - Георги Валентинов хич на тъгува за екс половинката си и е щастлив с новата си жена, видя Lupa.bg. ММА боецът люби знойна брюнетка. Влюбената двойка не крие връзката си, като Георги дори се хвали със снимки с красивата мадама. Двамата са заедно повече от година, отношенията им са сериозни и вече дори обсъждат да минат под олтара.

София има доста подобрения по себе си

Сайтът ни научи, че тунингованата красавица се казва София Михайлова и е от Пловдив. Мацката не отстъпва пред Златка по брой корекции. Любимата на Георги има силикон в бюста и „патешки” устни, дело на опитни лекари. Носът на брюнетката също изглежда „пипнат”. За миглите и веждите е излишно да казваме, че не са естествени. Близки до ММА боеца издават, че той си падал точно по тунинговани жени и обичал приятелките му да се забелязват от километри по огромните си гърди и устни. Здравенякът вече е запознал новата си изгора с близкото си обкръжение и всички много са я харесали. Тъмнокосата бръмчалка го раздава интернет инфлуенсърка и залива инстаграм със свои секси снимки.

Златка и Георги

Пловдивчанката малко е прекалила с размера на устните си и заради огромното количество хиалурон почти не може да си затвори джуките.

Това е първа сериозна връзка за Валентинов, след като бе зарязан от Златка Райкова след 5-годишна връзка.  Двойката се сгоди пред цяла България, докато Златка участваше в „Като две капки вода“. В един от лайфовете Валентинов падна на колене и й предложи брак. Русата изкусителка каза „да“ и взе пръстена, но след два месеца се залюби с Благо Джизъса, върна бижуто и сложи край на връзката си с MMA боеца, който искаше Златка да е майка на децата му.  

С новата си приятелка мачото напълно забравил за плеймейтката. Той отново е на крилете на любовта и е много щастлив, като вече обмислял как и кога да предложи брак на красавицата.