Бившият на Златка заби блондинка

Нещо за четене
15:51 - 10 Юни 2021
4197
Бившият на Златка заби блондинка

Раздялата на модела Златка Димитрова и фитнес инструктора Кирил Танев със сигурност е едно от лайфстайл събитията на годината за всички, интересуващи се от звездни българи. В интервю пред Нова тв през изминалия уикенд моделката сподели, че понякога човек трябва да си тръгне, за да бъде оценен. “За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и лъжи. Аз не съм такъв човек. С риск да нараня човека до себе си ще му кажа цялата истина”, сподели тогава тя.

Златка призна, че до нея вече има нов мъж, за когото обаче ще разкаже, когато е сигурна във връзката и чувствата си. “С годините, опита и уроците, които съм научила, ще се опитам максимално да скрия личния си живот”, заяви тя.

Е, само ден след това признание, бившият на Златка, Кирил Танев, публикува интересни кадри от една на пръв поглед безобидна разходка. На нея обаче той е отбелязал и една дама, с която е посетил красивия Белинташ. Става въпрос за фитнес модел, която също като него е инструктор, пише сикретс.бг.

 Новата на Кирил

“Има моменти, които трябва просто да ги изживееш…

Има места, които трябва да посетиш…

Има хора, които трябва да срещнеш…

И всичко това се случва точно, тогава, когато трябва!” - това написа Кирил Танев под публикацията от разходката с новата жена до себе си. Дали думите му обаче са насочени към бившата, можем само да спекулираме.

Истината е, че така и не са публично ясни причината за раздялата на Кирил Танев и Златка Димитрова. В родните медии се изписаха много неща, като преобладаващите версии бяха за изневери… и от двете страни.