Бий ме, обичам те: Златка и Карен правят садо-мазо секс

Плеймейтката уж се шегува, но и в предишните интервюта е споделяла, че обича грубите игри в леглото

Нещо за четене
21:44 - 19 Декември 2023
6288
Бий ме, обичам те: Златка и Карен правят садо-мазо секс

Плеймейтката Златка Райкова, национално известна като Русата Златка, скандализира феновете си с признанието, че двамата със съпруга си Карен са фенове на садо-мазо изпълненията в леглото. Така и не стана ясно със сигурност дали се шегува, или наистина практикува хард секс. Най-вероятно обаче говори истината, тъй като преди години в свое интервю също спомена, че си пада по "грубите неща в леглото".

Поводът за актуалното й признание бе провокативен въпрос по време на разговор на Златка с последователите й в Инстаграм - дали Карен, с когото минаха тази година под венчилото, наистина упражнява насилие над нея.

А причината за него вероятно са спекулациите, че бившият тенесист е посегнал на едрогърдата блондинка по време на втория им меден месец в Тайланд. Те бяха провокирани от кадри в нета, на които се вижда как Карен замахва заплашително към Златка, докато двамата са на масаж. Само че още тогава се подразбра, че най-вероятно всичко е на майтап.

В същия дух отвръща явно Златка и на провокативния въпрос. "Вие сериозно ли четете още какво пише... майкооо. Да, вярно е. Ние сме садо-мазо двойка", изцепи се Златка. Дали обаче всъщност не казва истината?!