Благо Джизъса чака пето дете?

Ивана криела наедрялото си коремче, но в Пловдив бързо я разконспирирали

Новини
09:25 - 11 Април 2024
12290
Благо Джизъса чака пето дете?

Благой Георгиев - Джизъса ще се сдобие с пето подред дете. Това упорито се говори в града под тепетата, от където е последното му гадже Ивана. Тя е щерка на хитовия в миналото рапър Ванко 1. Ивана криела наедрялото си коремче, но в Пловдив бързо я разконспирирали и новината се разнесла мълниеносно, твърди marica.bg, позовавайки се на близък приятел на футболиста. 

Lupa.bg не се наема да потвърди, че новината за петото дете на Благо е истина, защото преди време от същия сайт пуснаха фалшива вест за раздялата на Благо с Ивана, отново позовавайки се уж на сигурни източници.

Досега Джизъса има четири деца от три различни жени. Първите две се родиха от любовта му с гимнастичката Христина Витанова. Спортистката обаче набързо му би шута заради системни изневери.  Третото дете е момченце - Елай. Той се роди след като бившият футболист се ожени за татарката Есмер Омерова. Двойничката на Анджелина Джоли също не издържа дълго на похотливия му адет и подаде молба за развод. Нещо повече, тя получи пълни права над детето и почти не разрешава на българина да вижда сина си, който расте в Русия. Там Георгиев бе ценен и направи най-силна кариера, от която натрупа и солидно финансово състояние. Четвъртото му дете носи неговото име и отново е момче - Благой Младши. Неговата майка е плеймейтката Златка Райкова. Двамата непрекъснато се кълняха във вечна любов, обикаляха света и се снимаха в щастливи прегръдки. Не след дълго Златка изненадващо пусна бомбата, че Георгиев има паралелна връзка и се раздели с него.

Тогава Благой призна поражението си и предложи брак на новата си - бизнесменската дъщеря Полина Спасова. Нейните родители държат лъскав хотел във Велинград и именно в зеленото градче им спретнаха бляскава сватба. Само няколко месеца след като си казаха заветното "Да" Поли разкара прелюбодееца. Тя отказа да дава подробности за кръшкача и лаконично съобщи, че се радва, че ще приключи брака. По думите й, Господ я е опазил да не забременее от него. Джизъса нямаше време за губене и нито ден, в който да страда за брюнетката. Дни след това той се появи в социалките с дъщерята на Ванко 1 - Ивана.