Благо Джизъса лапва 450 бона

Половината от парите на футболиста ще вземе съпругата му Полина Спасова, която поиска развод

Нещо за четене
17:32 - 06 Май 2023
17657
Благо Джизъса лапва 450 бона

Благой Георгиев печели риалити шоуто „Сървайвър”, както първо Lupa.bg писа. Снимките на предаването са приключили на 25 април и победителят е ясен. Джизъса вече се е похвалил на приятелите си, че е по-богат със 150 000 лева. Той е поискал от Би Ти Ви хонорар от 300 000 лева, което е колосална сума за продукцията, но въпреки това желанието му било удовлетворено. Сега към сумата ще бъдат прибавени още 150 000 лева – голямата печалба от шоуто. Факт е, че Благо доста се постара и преди да отиде на острова, се погрижи за отличната си спортна форма.

Гелосаният футболист свали доста килограми и извая тяло на Аполон за няколко месеца. Бившият на Златка Райкова влезе подготвен в шоуто и ще го спечели, твърдят близки до плейбоя.

Заради слабия интерес към продукцията краят на риалитито е изтеглен със седмица по-рано и всички участници вече са си в България. Те бяха „хванати” и по мобилните си телефони, където се появиха на линия във вайбър. Джизъса надделява във финалното гласуване, което определя носителя на титлата „Последният оцелял”. И през тази година победителят е избиран чрез гласуване на останалите играчи в шоуто. Право на вот имат всички отпаднали в последния кръг на играта. Със сигурност за Благо са гласували баджанакът му Георги Валентинов, фолкаджийката Татяна, както и дизайнерът Едис Пала.

Триумфът на бившия футболист ще бъде излъчен в средата на май, когато е заложен да се излъчи последният епизод на шоуто. Така банковата сметка на мачото ще набъбне с общо 450 бона, които са спечелени по време на краткия му брак с Полина Спасова. На шампиона от „Сървайвър” ще му се наложи да дели парите с булката си, с която са в процес на развод. Брюнетката вече е наела адвокат и е подала документи за разтрогване на брака им, като делото е насрочено за юни, точно година след пищния им църковен брак във Велинград.

Родителите на Полина (вляво) са най-доволни от разпадането на брака й с Джизъса

„Допуснах грешка, че се омъжих за него, пуснала съм документите, делото започва през юни”, заяви в сензационно интервю за „Уикенд” съпругата на Благо Джизъса – Поли. Тя опроверга слуховете, че си прави пиар и двамата ще се сдобрят.

„Разочарована съм от неговото поведение, това не е поведение на женен мъж. Аз не гледам „Сървайвър”, но мои близки и познати постоянно ми пишат, че е близък с Татяна в шоуто, само я защитавал и тем подобни. Просто когато останах сама, прецених, че така ще е по-добре и занапред. Явно никога няма да се промени!”, признава поредната разочарована булка на плейбоя, който има 4 деца от 3 жени. Благой искаше наследници и от младата си булка, но тя категорично попари мераците му и предпочиташе да изчака, за да види как ще потръгне бракът им. Уви, той започна, но не завърши добре.