Благо Джизъса отново стана гол като пушка

Нещо за четене
14:04 - 04 Април 2022
4666
Благо Джизъса отново стана гол като пушка

Благой Георгиев отново е гол като пуша. Прелюбодеецът остана без пари и дом след поредната му изневяра, като този път кръшна на Златка Райкова. Според източници на Lupa.bg плеймейтката е прибрала всичко, което Джизъса успя да придобие след като бе позорно изгонен от Русия от предишната си жена Есмер. Апартаментът, който купиха, за да живеят като семейство и да отглеждат малкия си син Благой, е бил записан на името на Златка и сега остава за нея и сина им. В последните година бившият футболист и плеймейтката се препитаваха главно от реклами в социалните мрежи. Всички приходи от подобни прояви са пращани в сметката на Златка, а тя категорично не смята да даде и лев на неверника.

Новата жена на Благой Георгиев, по-известен като Джизъса, е голата моделка Таня Дешева. Силиконката е известна като бивше гадже на риалити звездата и фитнес инфлуенсър Адриан Зурков. Таня си е правила носа и устата, зъбите, миглите и косата също не са нейни, силиконът в гърдите е задължителен.

Таня

Всъщност Благой Георгиев далеч не смятал да зареже Златка заради тъмнокосата благоевградчанка, но Райкова го хванала в изневяра и го изгонила. Така по неволя Джизъса останал с новата си силиконова тръпка, но тайно се надявал да се събере с Русата Златка, когато се поуспокои малко и му отмъсти за изневерите.

Блондинката от Пазарджик и гелосаният бивш футболист изкараха заедно около 4 години, но кръшкач № 1 сред българските ритнитопковци не се сдържа да бъде верен на жена си. Бясната Златка натири набожния кифльо и демонстративно си намери нов мъж, за да отмъсти на неверника. Днес татуираният софиянец отново е без пари и дом, но най-вероятно съвсем скоро ще си намери някоя богата жена, която да му оправи живота, пък той в замяна ще я забремени.