Благоевград настръхна: Внучка едва не уби 84-годишната си баба, счупи й 4 ребра

Актуални новини
00:12 - 25 Септември 2019
5924
Благоевград настръхна: Внучка едва не уби 84-годишната си баба, счупи й 4 ребра

18-годишна внучка счупи 4 ребра на 84-годишната си баба, блъскайки я страховито в коридора на апартамента й. Инцидентът е станал в жилище на бул. "Св. св. Кирил и Методий" в понеделник, съобщи регионалния в. "Струма". От МВР потвърдиха за инцидента. 

Потресаващата история разтърси спешните екипи в МБАЛ Благоевград в понеделник около 11 часа, когато полужива, едва пристъпваща, помощ от тях потърсила 84-годишната жена. Прегледът установил, че Божурка П. е с четири счупени ребра, невъзможност да си поеме въздух и силно влошено здравословно състояние. Настанена е спешно в хирургия на болницата, където е оставена за лечение. Старицата е с опасност за живота.

Ранената баба разказала, че внучката й Петя, която е на 18 години, я блъснала с все сила в коридора на апартамента, в който живеят. Пенсионерката паднала върху шкафчето за обувки и така счупила ребрата си. Неблагодарната наследница дори не й оказала първа помощ, а излязла от жилището. Двете се скарали, след като бабата й направила забележка за разюздания й начин на живот.

Дежурният лекар в Спешно отделение д-р Бисеркова, незабавно извикала полиция, които започнали изясняване на случая. Внучката Петя във вторник бе привикана в полицията, възможно е да бъде и задържана.

Снимката е илюстративна