Благой Георгиев: Ивана е идеална за мен!

Джизъса явно е забравил, че си търсеше жена без корекции

Нещо за четене
21:20 - 08 Август 2023
28554
Благой Георгиев: Ивана е идеална за мен!

Благой Георгиев си върна думите обратно, че си търси жена без корекции. Откакто сподели пред Гала, че е лудо влюбен в щерката на Ванко 1 Ивана Главчева, която има видими силиконови подобрения, Благо не крие, че е щастлив с новата жена до себе си.

Той обаче няма как да твърди, че си търси момиче без корекции и заедно с това да се появява с щерката на Ванко 1, която от 2 години има сериозно количество хиалурон в устните, мощен силиконов бюст и издължени скули. Затова и Джизъса даде заден за корекциите в интервю за седмичника "Уикенд". На въпроса дали все още си търси жена без корекции, той казва: "Това излезе извън контекста на разговора ни тогава. Имам жена до себе си и с това ще спра. Щом съм с нея, значи ми харесва такава, каквато е. Тя е идеалната за мен!"

Щерката на Ванко 1 - Ивана Главчева, с която Благо има отношения от няколко месеца

Бившият футболист е категоричен, че се грижи добре за децата си, въпреки думите на две от майките им-Златка и Есмер, които неведнъж са казвали, че Благо не се интересува от наследниците си.

"Как ще я карат, ако аз не се грижа за тях? Естествено е да бъда до децата си, те са моя плът и кръв, част са от семейството ми и живота ми. Бих жертвал дори себе си, за да са добре. Ето, и в момента сме с тях на басейн. До края на лятото ще отидем и на почивка. Винаги когато сме заедно, се чувстваме прекрасно. Децата ми са възпитани, културни и много послушни, не мога да се оплача от тях. Радвам се, че имам такива добри наследници. Най-важното, на което искам да ги науча, е вярата. Без нея ние сме абсолютно нищо", казва пред "Уикенд" Джизъса.