Блатечки в сериал, но без Диляна

През ключалката
16:30 - 15 Май 2019
561
Блатечки в сериал, но без Диляна

В нов сериал по Нова тв ще изгрее Асен Блатечки, но без любимата си Диляна Попова. Продукцията засега е обвита в мистерия, тъй като все още не са завършени преговорите за тв правата й. Снимките вече са приключили, а актьорският състав е доволен от работата, пише hotnews.bg.

Режисьор на продукцията е Димитър Гочев. Една от главните роли е поверена на Асен Блатечки. Той от години не се е появявал в тв продукция. Последното му участие е в „Стъклен дом“, където срещна Диляна Попова. Участие в сериала имат и двамата актьори от „Под прикритие“ – Александър Сано и Ивайло Захариев.

Младите актриси Радина Боршош, Рая Пеева и новата звезда в киното Любомира Башева също са в състава. Роля има и бившият футболист Ваня Джаферович. Още в началото на годината се появи информация, че стартира подобна продукция с името „Ягодова луна“. Освен Блатечки главни действащи лица в нея се очакваше да бъдат Деян Донков и Христо Мутафчиев. Впоследствие се появи проблем с финансирането и не става ясно дали са включени в лентата.