Близначките на Зейнеб с таен рожден ден като сватба

Василиа и София навършиха годинка, почетоха ги с пищно тържество

Нещо за четене
17:19 - 07 Септември 2023
9153
Близначките на Зейнеб с таен рожден ден като сватба

Зейнеб Маджурова събра най-близките си приятели на таен рожден ден, който се проведе в скъп ресторант в София, пише „Уикенд”. Поводът не е личният празник на туркинята, а първият рожден ден на близначките й Василиа и София, които се похвали, че е родила миналия септември.

И втората бременност на Зизу премина в пълна секретност, като тя упорито се криеше от медиите и качваше свои стари снимки в социалните мрежи. Бившата репортерка в „На кафе” организирала стилно парти за двете принцеси, а поканените гости били близо 100. ВИП компанията била забавлявана от Миро от „Каризма”, Есил Дюран и класически музиканти. Целият масраф излязъл около 50 бона, които били платени от гордия татко на момиченцата Стоян Балевски.

Зейнеб е горда майка на 3 деца

Зизу и Балевски са заедно от доста години, като двамата все отлагаха момента с децата. Богаташът все още не се е решил да предложи брак на любимата си, която с нетърпение очаква пръстена, който така и не получава. Двамата имат и 4-годишна дъщеря Мириам. Маджурова бленува за момента, когато ще се види булка, но той така и не идва.

Туркинята е сред малкото родни знаменитости, които не залитнаха към безразборните корекции на лице и тяло. Риалити звездата, която изгря в „Биг Брадър”, няма силикон в бюста, нито изкуствени джуки и филъри по лицето, но въпреки това е ослепително красива. Вече са единици тези, които са с естествена визия като Зизу.

38-годишната блондинка, която в миналото водеше рубрика в „На кафе” по Нова тв, а преди да излезе за втори път в майчинство, правеше светски интервюта за „Тази сутрин” по Би Ти Ви, е във връзка със Стоян Балевски от 11 години. Двамата се запознават чрез общи приятели. Макар да се познават известно време, след години попадат в една компания, където се преоткриват и залюбват. Бащата на Стоян Балевски – Веселин, е бивш играч на ФК „Левски“, съветник в политическия кабинет на Иван Костов и активист от изпълкома на Българския футболен съюз. Майката на Стоян – Мими Балевска, има икономическо образование. Съпрузите от години се занимават с проспериращ бизнес, а синът им активно им помага във всевъзможните начинания.