Блян за златотърсачките: Новият „Ерген“ е баровец, има над 20 милиона лева

Бизнесменът Александър Младенов е първият заможен момък, който ще търси любовта в риалитито

Нещо за четене
13:03 - 17 Юли 2023
7572
Блян за златотърсачките: Новият „Ерген“ е баровец, има над 20 милиона лева

Бизнесменът Александър Младенов е новият „ерген” на България. Момъкът е млад, богат и успешен – все качества, които неудържимо привличат родните златотърсачки. „Уикенд” пише, че Алек, както обича да го наричат, е под 30 години, но не иска да акцентира на годините си, за да не се притесняват да се борят за сърцето му по-възрастни дами.

Младенов е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш. Алек притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си – да намери своята дама, с която да сподели успехите си и да създаде семейство. Според запознати личното му състояние се оценява на над 20 милиона лева.

„За себе си знам, че съм щастлив човек, и искам хората да ме възприемат така. „Този е успешен или е постигнал много” – това са само думи на вятъра, ако няма с кого да споделиш успехите и приключенията в живота. Вярвам в голямата любов и нямам търпение да те опозная. Да започнем така – аз съм Алек”, заявява в първия промо клип бизнесменът.

Новият „ерген“ на България има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува във и извън страната ни, но в графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат. Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност. Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която да споделя светогледа и разбиранията му.

Младежът е харизматичен и веднага спечели интереса на куп жени, които вече са подали своите кандидатури за участие в шоуто. В интернет вече го определиха като двойник на турския актьор Къванч Татлъту. Двамата наистина имат голяма прилика с русите си коси и светли очи. Младенов има сходства и със своя съименник – дизайнерът Александър Ковачев, който е половинка на синоптичката Гери Малкоданска.

Според слуховете новият сезон на „Ергенът“ няма да се снима в Турция, както беше досега. Новата локация е Гърция, но все още не се знае къде точно ще се провеждат снимките. Със сигурност участничките и „Ергенът” отново ще се радват на лукс. Предните две издания на „Ергенът“ бяха заснети в Турция. Вторият сезон бе в Бодрум, а първият бе в частен луксозен комплекс Гьокче Джемиле, в близост до град Фетхие.

В момента тече кастингът за третия „Ерген“. Стартът му бе даден още преди да изтече вторият сезон. Интересът към него от страна на дамите е огромен. Заявка да участва даде и Благой Георгиев. Джизъса няколко пъти заяви, че иска да влезе в обувките на пианиста Евгени и мачото Виктор в третия сезон на едно от най-гледаните предавания у нас. „Защо да не стана Ергенът?! Бих участвал. Това си е предизвикателство“, самопредложи се на няколко пъти в тв изяви и интервюта бившият футболист, но продуцентите отрязаха мераците му защото не отговаря на критериите. Те са известни –да не се е женил преди това и да няма деца.