БНТ намери секси синоптичка

Красивата Ева Кикерезова вече представя прогнозата за времето в обществената телевизия

Нещо за четене
16:54 - 15 Септември 2019
88751
БНТ намери секси синоптичка

БНТ най-после намери красива синоптичка, която да съобщава прогнозата за времето по подобие на частните Би Ти Ви и Нова тв, лансирали в ефира Натали Трифонова, Никол Станкулова и Гергана Малкоданска.

В събота сутринта своя дебют като синоптичка в обществената телевизия направи Ева Кикерезова, позната от години на телевизионните зрители със светските си репортажи и интервюта. Дългокраката хубавица, която вече е блондинка, засега ще представя прогнозата за времето само в събота и в неделя, но очакванията са в близко бъдеще Ева да пръска чар и сексапил и в делничните дни от понеделник до петък след централната новинарска емисия на БНТ.

Майка на три деца, последното родено само преди 10 месеца, Ева Кикерезова изглежда зашеметяващо. Снимка: БНТ

Ева Кикерезова роди третото си дете само преди 10 месеца и почти веднага след раждането съумя да възстанови перфектната си фигура.

Трансферът на Ева Кикерезова в екипа синоптици на БНТ е поредния хитър ход на началникът Емил Кошлуков, който прави всевъзможни фокуси, за да измъкне обществената телевизия от фалита. Предишния директор на телевизията Константин Каменаров съумя за отрицателно време да натрупа дългове за десетки милиони левове.

Сред успешните ходове на Кошлуков е решението му да излъчва всяка вечер от 22 часа шоуто „60 години БНТ”, което е напълно безплатно – в ефира се показват кадри от „златния фонд” на телевизията. В петък вечерта например зрителите си спомниха с умиление скечове на Тодор Колев, Георги Парцалев, музикални участия на Лили Иванова, Георги Минчев и даже забавна реч на Тодор Живков от конгреса на БКП през 1980 г.