Боби Михайлов чака 14 млн. евро от УЕФА

Вицето на БФС Данчо Лечков лапва 100 000 за съдийски семинари

У нас
14:33 - 21 Август 2019
2310
Боби Михайлов чака 14 млн. евро от УЕФА

Футболът ни го няма никакъв, но Боби Михайлов и останалите от БФС си живуркат чудесно на негов гръб. И най-вече от парите, които идват от европейската футболна централа УЕФА.

Бившият капитан на националния отбор вече не е в нейното ръководство, но неговото не се губи като футболен началник №1 у нас. За следващите 4 години от Нион ще излеят в нашия футболен съюз над 14 милиона евро по програмата за развитие „Хеттрик“. Ще ги харчат Боби, заместникът му Йордан Лечков и другите от ръководството.

През следващата 2020 г. пристигат първите 2,4 милиона. Само за „оперативни разходи“ парите са общо 800 000 евро. Това са суми, които се харчат по усмотрение на Бобката за заплати, хонорари и всякакви други екстри на футболните началници.

Лечков пък ще се нагуши по перото „семинари, обучение и развитие на съдии“. Всички те се провеждат на неговия стадион в Сливен, както и в хотела му. По между 100 и 250 хилядарки се полагат за аматьорски турнири, женски футбол, юноши, клубно лицензиране, управление и др.