Боби Ваклинов от "Господари на ефира" пропя

През ключалката
14:45 - 06 Юни 2019
5717
Боби Ваклинов от "Господари на ефира" пропя

Повелителя на "Златния скункс" Боби Ваклинов пусна парче с младата българска певица Валентина Александрова. Песента е озаглавена "Луда" и е българска версия на вечния хит "Loco" на "Pachanga", записана след официалното одобрение от създателите.

"Преговорите се случиха благодарение на Камен Спасов, който като един класически гуру на музикалния шоубизнес много бързо асоциира идеята ми за силен летен хит с този на "Pachanga". Свърза се с тях, представи проекта и се заехме с реализацията" – разказва Валентина.

Зрителите познават Боби като атрактивен шоумен, но и сериозен журналист, а напоследък вече е популярен и като рап звезда. Ваклинов се е насочил именно към музикалната сцена.

Валентина е изпълнител и модел, а освен това се занимава и с танци. В момента тя е част от турнето "Криско и Филхармонията". До края на годината предстои да излезе и филм, в който тя изпълнява главната женска роля.

Ваклинов е популярен като репортер на "Господари на ефира", но през 2017 г. той издаде и песента "Сомнамбул" със специалното участие на актрисата и модел Диляна Попова в клипа към нея. В началото на 2019 г. пък представи следващото си парче "Оригами", в което заложи на парти звучене.