Боби Ваклинов замени Милен Цветков в TV1

Общество
16:00 - 15 Май 2020
19340
Боби Ваклинов замени Милен Цветков в TV1

Вечно усмихнатият симпатяга Боби Ваклинов, познат ни от "Господари на ефира" и въртящите се до полуда реклами на бързи кредити, е наследникът на загиналия трагично журналист Милен Цветков в TV1. Младокът, който стана баща за първи път само преди два  месеца, ще си партнира в предаването AЛTERNATIVATA с Генка Шикерова.

Лично продуцентката Люба Ризова настоявала за привличането на Ваклинов, на когото била почитателка от дните му в  шоуто на Магърдич Халваджиян. "Трябва да призная, че дълго се колебах,  преди да приема, защото ще трябва да се разделя с  веселия имидж, с който станах популярен. В един момент обаче си казах - защо  си учил журналистика, за да се правиш на маймуна, или да служиш  на обществото?", споделя Боби.

Според запознати голяма роля в това Ваклинов да приеме назначението изиграл баща  му - дългогодишният радиожурналист Христо Ваклинов. Именно той казал  на наследника си, че му е крайно време сега, когато е вече родител, да зареже хлапашките изяви и да се отдаде на професията изцяло.

Боби Ваклинов, който е завършил журналистика и продуцентство, е известен и като рапър. След падането от Нова ТВ на "Господари на ефира", повелителят на златния скункс води собствена рубрика в радио "Фреш", участва в реклами и активно развива музикалната си кариера.

На Боби няма да му е лесно да се докаже на мястото на култовия Милен Цветков