Богданска изплака: Никога нямаше да се разведа с Дани!

Нещо за четене
15:13 - 10 Май 2022
4777
Богданска изплака: Никога нямаше да се разведа с Дани!

„Аз съм израснала в здраво семейство – имам майка, баща, по-малък брат. Родителите ми са се запазили въпреки всичко. По тази причина аз никога нямаше да взема решението да се разведем с Дани, дори и да съм се чувствала зле. Щях да търпя стоически, но да ме крепи това, че семейството ми е цяло.“

Това разказа Александра Богданска, която не крие, че все още се съвзема от развода и е в шок. Тя не е искала да се разделят, а дори напротив – мечтаела си е за второ дете. Тогава обаче Дани я изненадва и иска развод. Той е непоклатим, въпреки молбите на Алекс да останат заедно поне заради детето.

„Решението беше на Дани и аз просто трябваше да го приема. Този шок ми повлия зле и на психиката, и на самочувствието. Той имаше своите причини“, разкрива Алекс, но не споделя какви са били те. Макар и двамата да са категорични, че трети човек не е намесен, все по-често се говори за нова жена в живота на Дани.

А Алекс намеква: „В момента изпитвам ненавист към другия пол. Искам да съм сама и това ще продължи толкова дълго, колкото преценя“.