Богданска се похвали със 101 рози от гаджето на Анелия

Нещо за четене
14:11 - 17 Октомври 2022
8299
Богданска се похвали със 101 рози от гаджето на Анелия

Александра Богданска, която уж след Даниел искаше да остане сама и да осмисли живота си, се похвали с букет от 101 рози, които са й подарък от таен обожател или гадже. Lupa.bg дочу, че красивите рози са от бившия приятел на Анелия - хазартния бизнесмен Любомир Захаринов. 

Манекенката сама си противоречи като твърди, че не иска нов мъж, а после се хвали с щедрите си подаръци от новия си. Букети, каквито никога не е получавала от бившия си Даниел Петканов, който е известен със стиснатостта си, а и няма големи финансови възможности.

След развода си с Лудия репортер благоевградчанката демонстрира значително по-висок стандарт на живот и парадира с него, което вече се набива на очи на последователите й. Богданска е причината Захаринов да зареже фолк певицата Анелия и да я натири от къщата си в полите на Витоша.

Фолк певицата и бизнесменът изкараха заедно около година, но богаташът се прехвърли на прясно разведената Алекс. Любомир и брат му Марио Захаринов са собственици на верига хазартни зали и на един от най-новите сайтове за залагане. Марио пък е тайния мъж на Бориса Тютюнджиева, която неотдавна го дари и с дете.