Бойко Борисов: Гриша Ганчев е видял само добро от ГЕРБ

Спорт
11:52 - 27 Май 2022
2310
Бойко Борисов: Гриша Ганчев е видял само добро от ГЕРБ

Бившият министър-председател Бойко Борисов заяви, че собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е видял само добро по време на неговото управление. Борисов говори след като спечели шампионската титла при ветераните с Витоша (Бистрица).

Лидерът на ГЕРБ не пожела да отговори на въпрос за ставащото в Българския футболен съюз, а се обърна към своите симпатизанти и им каза, че ще спечели първото място на предсрочни избори, каквито прогнозира да има.

"Искам да поздравя колегите от Локомотив (Пловдив), играха много силно цял шампионат. И на полуфинала Спартак (Варна) бяха много силен отбор. И най-хубавото е, че така пенсионери се събират и ритат. А пък нивото на някои не е по-лошо от професионалния футбол. Всеки обед тренираме - другите обядват, а ние тренираме.

Не съм слушал интервюто на Гриша Ганчев и не ме интересува. На тях все някой друг им пречи - и срещу Левски, и срещу Лудогорец. Не съм го слушал, но той само добро е видял от нас. Само добро. Северна Македония? По екип няма да говоря, за спорта им отговорих, за другите - живи и здрави! Тази година на предсрочните избори ей така ще вдигнем купата за първото място", заяви Бойко Борисов.