Бойко от Велинград: Искам ходжата да ходи с пантофи до джамията, да не гази калта

Кметът на Ракитово ми обеща бурканчета с горски ягоди, внуците ги обичат за закуска, сподели лидерът на ГЕРБ

Новини
12:50 - 21 Октомври 2024
2122
Бойко от Велинград: Искам ходжата да ходи с пантофи до джамията, да не гази калта

В 21 век да се хвалим, че сме ви направили пътища, училища, водопроводи... даже не ни отива, заяви лидерът на ГЕРБ пред симпатизанти във Велинград
 
"Единственото, което ни питат водещите е какво е казал Асен Василев или Кирил Петков. Не ни питат защо половин милиард давахме в Родопите.

В 21 век да се хвалим, че сме ви направили пътища, училища, водопроводи... даже не ни отива", това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти във Велинград. 

"Дори и тези, които непрекъснато ни приписват ДПС, в Пазарджишко кой е основният опонент на ГЕРБ? С кой се бием на терен всеки ден? Дори в селата, където са кметовете на ДПС, по равно правехме", допълни той. 

Борисов отново разведри публиката с колоритен разказ:

"Ходжата, няма да му кажа името, качи се при мен в джипа и отидохме там където свършва пътя и още един час - и там го направих! На още едно място асфалтирахме до джамията, където нямаше път.

Искам ходжата да ходи с пантофи до джамията, да не гази калта. Да нямаме неизпълнено обещание искам", каза още лидерът на ГЕРБ. 

Християни, мюсюлмани... бели, да не използвам и дума за друг цвят на кожата, всички сме заедно", сподели Борисов в шеговития си стил. 

Борисов обясни, че е подготвил изненада за внуците. "Кметът на Ракитово ми е обещала няколко бурканчета с горски ягоди. Децата много ги ядат на закуска", сподели той.

Той сподели, че се надява да направят правителство, защото на хората вече им е писнало и каза, че от Велинград тръгва за Враца. 

"Трябваше да има магистрала. Съжалявам, ако искат да си гласуват за тях. Иначе допълвайте списъците, допълвайте", апелира той.