Боклуците правилниците си менят, но нрава - не!

Пияната дружинка от Бояна няма да пусне така лесно кокала, а медийната пропаганда в тяхна подкрепа, върви с пълна сила

Спорт
16:12 - 06 Април 2022
6321
Боклуците правилниците си менят, но нрава - не!

Видяхте ли сега защо скоро няма да има промяна и подмяна във футбола ни? И защо няма да има резултати? Показаха го и го доказаха последните събития - от Конгреса, на който наквасената клика на Боби М. не се яви за избора, та до последните наказания, наложени от ДК към БФС. Така се се оплели като свински черва, че там разплитане няма - просто трябва да се реже с мачете, от раз и да не се цепи басма никому! А няма да е зле да се намеси и прокуратурата, която отдавна си трайка и се прави на ощипана мома, както и чиновниците от УЕФА, които уж преди време направиха някаква проверка на документация в централата, която надлежно беше укрита и унищожена! И резултатът беше - всичко е наред.

Е, разбира се, всичко е наред, но в банковите сметки на дебелаците, бензинджиите, на какадутата, на поспаланковците и на мазните типчета, сложили ръка на много хубаво имоти и бизнеси у нас. Имена не е нужно да се споменават, те са ясни на всички.

Забелязахте ли и как медийната пропаганда върви със страшна сила в подкрепа на старото ръководство, компрометирало се за последните 16 години, и което не пуска кокала. Е, няма и да го направи - не и без бой, без кръв и т.н. Навсякъде се виждат мазните физиономии на Венци Стефанов, който продължава да напада Димитър Бербатов и екипа му, задавайки въпроси кой колко бил дал за родния футбол. Еми, пич, не им е необходимо да дават, тъй като Триото досега не се е занимавало с бакиите ни, но въпросът е ти колко даде?

Със сигурност по-лесно ще ти е да кажеш колко си прибрал и колко се взел от уредени мачлета на добрата стара Славия. Колко е прибрал може да каже и Кирил Домусчиев, който всячески е подпомаган от правителството, на който всичко му е позволено, или пък колко е помагано на отбора на ДС - Левски. Как ги спасяват, какви са свежите финансови постъпления и някой да вземе да зададе въпроса как така Иво Ивков тръби, че всичко е ок с НАП, ама културистът там заявява, че сините дължат още пари и се водят преговори за разсрочено плащане.

Кликата на Перуката постоянно тръби как протестът пред БФС бил пошъл, бил незаконен и неоснователен, или чиста проба провокация, ако щете. За тях всичко е наред, когато хората си мълчат и не роптаят срещу структурата и управлението. Затова и изключиха толкова много клубове, дръзнали да скочат срещу статуквото и да подкрепят промяната, която би трябвало и всички се надяват да донесат Бербатов, Мартин и Стенли. Може би затова от нафталина изникна и Румен Петков - лидерът на АБВ и стар комуняга, който също се изправи в защита на пиянките от Бояна.

Един бивш съдия - Петър Янински, който е видял много във футбола ни, каза, че сега ще се очаква реваншизъм към ЦСКА заради редица неща, които се случиха, заради пиперливия език на Стойчо Младенов, заради искането на промяната и т.н. И нещата се случват, вижда се и по съдийството в последните мачове. Не ВАР, ами и сателинти снимки от Космоса да има - все тая!

Видя се и кои подкрепят протеста - като ръководства, като публики... И се видя кои ги няма там - Лудогорец, Левски, Славия... Ни вопъл, ни стон от тяхна страна. А, сори, има вопъл, но той е срещу всичко, което се случва сега - жаждата за правда и за свобода!

Сините подкрепят 40-годишното приятелство между Наско Сираков и Борислав Михайлов, може би и затова си позволяват за N-ти път да правят техните фенове по стадионите. За пореден път има опит за убийство в най-чиста форма, но наказанията са... мекички, да не нарушат нечие спокойствие. И това го потвърждават вчерашните наказания на ДК, която явно толерира на стадионите у нас спокойно да се хвърлят бомбички и да се изстрелват сигнални ракети.

Явно паметта на онези самозванци е твърде къса, след като полицай на няколко пъти бяха ранени от ракети, изстреляни от Сектор "Б", или пък дечица, разхождайки се с изрисувани свастики върху телата си и гордо изправили ръка с нацистки поздрав. Е, това не е нещо кой знае какво, нали? Господата имат различен аршин за всичко и четат правилника, както дяволът Евангелието - както им отърва.

И още няколко примера - Агитката на Ботев Пд изстреля сигнална ракета по играч на Арда и го уцелва - няма адекватно наказание, същото важи и за агресията от страна на жълто-черните - ракета към привържениците на Локо Пд по време на градското дерби - отново нищо.

Феновете на Левски изстрелват ракета към тези на Пирин, жена е с обгаряния - наказание няма! Сигурно от комисията смятат, че е заблудена ракета от войната и вместо да падне някъде в Украйна, където вече попадна снаряд на базата на Шахтьор, е тупнала на "Христо Ботев" в Благоевград. 

От друга страна Стойчо Младенов е наказан за три мача, защото наругал Сватбата. Че той си го заслужава във всеки един мач, който отдавна си е заслужил да му викат... Погребението! Ах, да, Черно море също го отнесе, тъй като феновете отказали да свалят транспарант срещу Боби М. - 5 бона глоба. Ама, варненци, заедно със своите съграждани от Спартак, скочиха на безобразията и пиянската дружинка, която час по-скоро трябва да се омете.