Боксови круши и вендинг автомати за пантофи "никнат" до спирки в Пловдив

Пловдивчани се чудят дали общинската администрация и фирмата концесионер на спирките пробват извратен метод за естетизация на градската среда или пък полагат странна грижа за пътниците на градски транспорт

Новини
20:40 - 06 Април 2024
16356
Боксови круши и вендинг автомати за пантофи "никнат" до спирки в Пловдив

Боксови круши, всевъзможни вендинг машини, например за пантофи и автомати за ловене на плюшени играчки, започнаха да се появяват през последните месеци по спирките на масовия градски транспорт в Пловдив, пише podtepeto.com. За по-голяма сигурност някои от тях са допълнително оградени с метални решетки срещу вандали.

А за допълнителен разкош въпросните съоръжения цъфват в непосредствена близост до изоставените павилиони, които пък са облепени с няколко слоя плакатни тапети. Вероятно за да ползват ток от затворените лафки.

Наблюдавайки тази тенденция пловдивчани се чудят дали общинската администрация и фирмата концесионер на спирките пробват извратен метод за естетизация на градската среда или пък полагат странна грижа за пътниците на градски транспорт, с мисълта да им е по-забавно докато висят да чакат рейс в праха?