Болест тръшна участничка във „Фермата“

Мирела вдигна близо 39 градуса и получи гнойна ангина

Нещо за четене
14:52 - 09 Септември 2022
3392
Болест тръшна участничка във „Фермата“

Драматично започна „Фермата“ за една от участничките. Броени дни след като влезе в риалитито, бъбривата и вечно усмихната мениджърка Мирела се тръшна на легло.

В първите си дни в предаването претендентката за стоте бона спа на ледената земя под открито небе и яде оскъдни дажби, и накрая се разболя. Мирела вдигна близо 39 градуса и получи гнойна ангина.

Въпреки болката, бургазлийката, която е сред най-позитивните герои в новия сезон и никога не мрънка, продължи да работи в градината, да помага по строежите и да готви. Впечатлени от силния й дух, от отбора й „Нови надежди“ я обявиха за най-работлива. Тенекеджията Гечо пък беше определен като най-полезен играч в тима „Стари герои“.

В следващите дни участниците във „Фермата“ ще трябва да се справят с трудна задача - да се погрижат за оцеляването на две осиротели теленца. Със задачата да ги храни по три пъти на ден с мляко най-ентусиазирано се зае акушер-гинеколожката на звездите Мажена, в чиито ръце за пръв път са проплакали децата на Мария Илиева, Рачков и Криско.