Болна ли е Светлана Гущерова?

Манията да изглеждаш слаба те е разболяла, пишат последователи на блондинката

Нещо за четене
23:00 - 13 Септември 2024
3602
Болна ли е Светлана Гущерова?

Светлана Гущерова публикува носталгични снимки с морето, с което трябва да се сбогува до дни. Целият катун се прибира в края на седмицата в София, а от понеделник четирите деца на семейството започват детска градина и ясла. Все още не е ясно къде ще живеят Гущерови, които са без дом. Лятото приключи и на многодетното семейство ще им се наложи да напуснат хотела, където живеят последния месец и половина.

Светлана, Християн, четирите им деца и баба Кунка почиват на аванта в хотел в Обзор. Скоро почивната станция ще хлопне кепенци, а многодетното семейство няма къде да отиде. В. „Уикенд“ припомня, че Гущерови бяха изгонени от последната си квартира, която обитаваха до столичния бул. „България“, защото не успяваха да плащат наема. Семейството се изнесе от тристайния си апартамент, който обитаваше до средата на лятото и където беше под наем. Там в три стаи се блъскаха четири деца и трима възрастни, защото с фамилията живее и майката на Светлана – Кунка. Възрастната жена й помага за децата, за да може щерка й да изпълнява съпружеските си задължения в леглото. Плеймейтката заяви, че е признателна на майка си, защото благодарение на нея може да прави всеки ден секс с мъжа си.

Бившата любовница на Гонзо вече търси къде да живее, когато се върне в София. Тя се надявала някой от бившите й мъже да й подаде ръка в този труден момент и да й предостави един имот за живеене. Междувременно Светлана реши да отговори на слуховете за бебе № 5, като публикува няколко детайлни снимки на слаботелесното си тяло. От тях ясно се вижда не само че не е бременна, но и че има сериозни проблеми с килограмите. Анорексичното й тяло предизвика вълна от негативни и обидни коментари, които в крайна сметка принудиха Гущерова да изтрие всички мнения.

Припомняме, че миналата седмица плеймейтката публикува загадъчна снимка заедно с мъжа си Християн, на която той нежно я държи за коремчето. Веднага се появиха съмнения, че моделката е бременна с петото си дете, което да скрепи брака им. След няколкодневно мълчание и тишина в инстаграм Светлана публикува нова серия от снимки на плажа, където показва, че няма никакво коремче. Тя позира в предизвикателни пози, за да покаже в колко блестяща форма се намира. Последователите й обаче далеч не смятат, че тялото й е за завиждане, а напротив – дори го оплакаха. Според тях Светлана страда от сериозно хранително разстройство. „Това не е нормално! Манията да изглеждаш слаба те е разболяла. Явно тялото ти е единственото нещо, над което имаш контрол, и затова не спираш да слабееш!“, коментира нейна приятелка. Краката и тялото на бившата плеймейтка не изглеждат никак добре и тя определено няма вид на здрав човек.