Бомба: Джулиана Гани се омъжи тайно за трети път (Снимки)

 Плеймейтката и полицаят само са подписали в гражданското

Нещо за четене
16:22 - 09 Февруари 2023
5963
Бомба: Джулиана Гани се омъжи тайно за трети път (Снимки)

Джулиана Гани и Теодор Гецов са сключили тайно брак, а причината е появата на общия им наследник Кай. Забелязахме, че полицаят от Велико Търново се подвизава с халка на безименния си пръст, която се мъдри там от средата на декември 2022 г.

Халката на Теодор

Още през есента се появиха слухове за сватба между влюбената двойка, но Гани отрече тези клюки. От месец силиконката също ходи с халка, която седи до годежния й пръстен, забеляза наш репортер. Блондинката внимателно подбира снимките, които качва в социалните мрежи, за да не се вижда брачният й пръстен, но „Уикенд” успя да го зърне на едно от видеата на тунингованата красавица. Причината за бързото сключване на брак е била бебето, което е щяло да се води на бившия й мъж Илиян, защото се разведе с него преди по-малко от година. Също така полицаят настоявал синът им да има законни родители, а не да се води припознат, защото нямат законен брак. Малкият юнак се роди на 16 януари, а най-щастлив е татко му Теодор, който любвеобилно гушкаше бебето на изписването му.

Джулиана Гани умело крие венчалната си халка, но се издаде във видео

 

Това е трети брак за едрогърдата инфлуенсърка, и то в рамките на едва 5 години. Първият жених беше фитнес моделът Станимир Ташев. Тогава булката се бе спряла на класическа бяла рокля, разбира се, с огромно деколте и дълбока цепка. Бракът им изкара по-малко от година. Молбата за развод я подаде силиконката, но Ташев отказваше 8 месеца да подпише документите. Джулката обвини бившия си мъж, че е търтей, който издържала и я е завлякъл с нова кола, която тя купила и изплащала, но била на негово име. Станимир отвърна на част от обвиненията й, но после се покри в Англия и днес дори не се сеща за бившата си жена.

Гани си намери нов мъж още преди развода – фитнес инструктора Илиян Найденов. Мис Силикон 2013 дори забременя от новия си още преди да е официално свободна жена. През 2019 г. Илиян предложи брак на блондинката, като падна на коляно пред нея по време на тяхна екскурзия до Виена. Година по-късно се разбра, че двойката е сключила таен брак, само с подпис в гражданското, за да има синът им Давид законно семейство. Този брак на блондинката изкара малко повече от първия, но не успя да прехвърли 2 години. Раздялата им беше скандална, обвиняваха се във взаимни изневери и бяха топ тема по клюкарските сайтове. Съдът присъди родителските права на Илиян, а Джулката създаде ново семейство с полицая Теодор.

Гани забременя скоростно от татуираното ченге и роди преди броени дни. Разбира се, това, че стана майка, не попречи ни най-малко на светския й живот, както и на пътуванията й, защото майка й гледа новородения Кай. Джулиана Гани и Теодор Гецов са сключили брак през декември 2022 г., месец преди да се появи детето им. Така от 2017 г. до 2022 г. силиконката се е разписала точно 3 пъти в гражданското и това до 31-годишна възраст. Дано да се озапти, защото иначе с тези темпове много скоро ще задмине и Лили Иванова, и Миглена Ангелова по бракове.