Бомба: Джулия хванала Митака на калъп с мъж?

Пишман актьорът и чалгаджийката са разделени от доста време

Нещо за четене
17:36 - 16 Май 2023
9173
Бомба: Джулия хванала Митака на калъп с мъж?

Кристиан Кирилов, който нашумя с ролята си на Митака в нискобюджетния сериал „София ден и нощ“, се е разделил с жена си – фолк певицата Джулия, а причината е мъж, но не от нейна, а от негова страна.

Слуховете за раздяла между пишман актьора и чалгаджийката се появиха още преди месеци, когато двамата изтриха общите си снимки. Кристиан заяви, че раздялата не е заради трети човек, но информацията на Lupa.bg е друга. Нашите източници твърдят, че Джулия е хванала мъжа си на клъп с друг мъж. От години се носят слухове се сексуалната ориентация на актьора от сериала „София ден и нощ“, като в светските среди упорито се говореше, че в миналото той е заработвал пари като придружител на заможни господа. Някои намекват, че Джулия подразбрала за твърде близките отношения на Митака със собственика на мебелна къща "Явор" Благо Солов и ако се вярва на слуховете, дори ги заварила в неловка ситуация.

„Няма нито друга жена, нито друг мъж намесен. Причината е несходство в характерите, както често става. Просто не успяхме да се напаснем и решихме, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по своя си път - казва Кристиан и допълва - Не търсете по вола теле. Разделени сме отдавна, просто сега разбирате вие. Съвсем нормално е да излизам аз с други жени, тя – с други мъже. Ние сме в прекрасни отношения. Джулия е супер готин човек“.

През 2019-та година те сключиха брак на пищна церемония. Венчавката бе като от приказно филмче, а куп светски лица бяха сред гостите. Впечатление прави, че вече са изтрили сватбените си снимки от социалните мрежи