Бомба от Цеката: Гриша Ганчев ме заплашва!

Спорт
10:33 - 02 Юли 2020
25031
Бомба от Цеката: Гриша Ганчев ме заплашва!

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов направи скандални разкрития, че е заплашван от Гриша Ганчев. След като се оказа основен свидетел на прокуратурата срещу хазартния бос Васил Божков, известният като Малката Цека бизнесмен си е навлякъл гнева на още един роден олигарх.

"След полунощ получих някакви заплахи от непознат за мен номер, докато говорех по телефона с един приятел. Аз заплахи покрай Васил Крумов Божков-Черепа получавам по 10 на ден и нямаше да обърна внимание, но нещо ме усъмни текста на едното послание, та го попитах дали това не е Ганчев. Приятелят ми е спортен журналист и каза, че това е телефона на Гриша Ганчев. Всеки може да прецени интелектуалното ниво, изразни средства и арогантността на това лице .... това е истинското лице на ЦСКА-София. Интересното е, че получих смс; вайбър съобщение и уотсап съобщение .... случайно да не пропусна посланието", написа във Фейсбук собственикът на Ефбет.

Найденов прикачва и снимки под поста си, на които се виждат съобщенията, които са му изпращани. Найденов е наричан "мърша" и заплашван с някой си "Бочето". Той дори публикува телефона, от който идват заплахите, който ние ще си спестим.