Бомба в Lupa.bg: Братът на Ружа спи с Дара

Певицата имала мимолетна афера с Константин Игнатов преди 7 години

Нещо за четене
22:57 - 21 Март 2024
19157
Бомба в Lupa.bg: Братът на Ружа спи с Дара

Братът на криптофараонката Ружа Игнатова - Константин, е имал мимолетна афера с хитовата поппевица Дара. Свалката между тях става преди 7 години, когато изпълнителката прави първите си стъпки в музиката, а пирамидата OneCoin на фамозната "д-р Ружа" е на върха и зарибява милиони баламурници по света.

През 2017 г. софийския офис на криптовалутата прави луксозно парти в хитовия столичен ресторант "Резиденс клуб" близо до парламента. На тържеството е поканена да пее и Дара като прохождаща актуална звезда. Плътно до нея е брата на Ружа Игнатова - обаятелния Константин, който се е изтупал в дизайнерски костюм. Той лично кавалерства на младата певица и позира гушнат с нея. Повечето гости са убедени, че между тях има нещо повече, за което говори и факта, че към полунощ Дара си тръгва под ръка с брата на Ружа. Най-вероятно тя е поканена като изпълнител именно заради отношенията си с Константин, който в онези години се изживява като плейбой.

Според светски клюкари, в действителност в този период изпълнителката излиза в продължение на няколко месеца с Константин Игнатов, който също като сестра си е от ромски произход. Очевидно подпомогната от младия баровец, Дара прави и първите си по-скъпи и пищни клипове. Скоро след това двамата се разделят така внезапно, както са се и събрали. След около година пък на Константин му се налага да мине в нелегалност, след като се оказва, че OneCoin е просто една пирамида, а сестра му Ружа Игнатова изчезва завинаги. Според някои тя е убита на яхта в Гърция, а трупът й е нарязан на парчета и изхвърлен за храна на рибите в Йонийско море. След това брат й лежи около 2 години в американски затвор, а наскоро излезе предсрочно и избра да се върне в България.

Любопитното е, че Константин Игнатов пази добри спомени от авантюрата си с Дара. Той е публикувал снимка, на която е прегърнат с певицата, на личната си страница в Инстаграм.