Бомба в Lupa.bg: Ето я Розали, тайната любовница на Кобрата

През ключалката
20:58 - 22 Май 2020
64616
Бомба в Lupa.bg: Ето я Розали, тайната любовница на Кобрата

Тези дни името на Кубрат Пулев се спряга с това на любовницата му Розали Петрова, но никой така и не разбра как изглежда тя и с какво превъзхожда фолк звездата Андреа. Самата певица не се сдържа и показа заместничката си в стори в Инстаграм, което впоследствие изтри, забеляза Lupa.bg.

„Когато въртиш схеми и си се замислила“, написа Андреа под снимката на съперницата си. От фотоса става ясно, че новата интимна тръпка на Кубрат Пулев в никакъв случай не блести с неземна красота, облича се посредствено и даже може да бъде етикирана като "невзрачна". Но пък явно е достатъчно забележима, щом е успяла да вземе акъла на Кубрат Пулев, коментират в светските среди.

Документът, от който става ясно, че Кубрат Пулев купува заедно с Розали Петрова "самостоятелен обект в сграда" на столичната ул. "Братя Миладинови" 65

Както стана ясно преди дни, Кобрата и Розали са закупили имот на името на двамата преди време. Въпреки че етажът от къща е на името и на двамата, се предполага, че боксьорът сам е заплатил цялата сума. Интересното е, че само два месеца по-късно Розали Петрова е започнала да търси нов купувач за имота чрез фирмата си „Родекс Естейт“. 30-годишната дама искала да направи бартер без знанието на Кобрата, което притесни близките му. Те смятат, че любовницата му го е оплела в жестоки схеми с цел имотна измама и се опасяват, че Розали ще се окаже опитна златотърсачка.

До този момент Кубрат Пулев не е коментирал официално нито едно от разкритията на бившата си половинка.