БОМБА В LUPA.BG Мутри на Миню Стайков протестират срещу Гешев

Стайко, синът на алкохолния бос координитор, прати дебеловрати гавази и щерката на Митьо Очите на жълтите павета

Новини
16:59 - 12 Септември 2019
11868
БОМБА В LUPA.BG Мутри на Миню Стайков протестират срещу Гешев

Подсъдимият за източване на милиони евросубсидии от Фонд „Земеделие” и незаконно производство на цигари олигарх Миню Стайков също се включи в протестите срещу прокурора Иван Гешев, макар и задочно.

Миню Стайков разпореди от килията на своя син Стайко да изпрати всички охранители на протеста срещу Иван Гешев

Карнобатският алкохолен бос, който е в ареста от миналата есен, е разпоредил на всичките охранители от фирмите си, както и на свои служители, да присъстват на протестите срещу Иван Гешев.

Голяма част от гавазите на Миню Стайков даже не получават пари затова, а са принудени от сина на олигарха Стайко да протестират.

Именно Миню Стайков надъхал и Станислава, дъщерята на Митьо Очите да протестира срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор, разкрива източник на Lupa.bg от ъндърграунда. Онзи ден Станислава Желязкова, която е обвиняема като част от престъпната банда на татко си Митьо за рекет, но е на свобода, тъй като миналото лято роди, цъфна пред Съдебната палата с няколко бодигарда, опънали плакат: „Свобода за Димитър Желязков”. Щерката на Очите обясни пред журналисти, че баща й незаконно е държан в килия, а от Спецпрокуратурата излъгали властите в Турция за какво точно ще го съдят.

Станислава Желязкова, дъщеря на Митьо Очите, също протестира срещу Иван Гешев. Идеята дал Миню Стайков, който е съсед по койка с татко й

Миню Стайков и Митьо Очите съвсем доскоро лежаха легло до легло в лечебницата към МВР болница. Карнобатският олигарх надъхал Митьо Очите да изпрати роднини и приятели на протеста срещу Гешев, той самия също разпоредил на служителите си в София да се явят пред Съдебната палата. Днес вечерта се очаква автобус от Карнобат да стовари 50 служители от алкохолния завод на „СиС индустрийс” пред Храм паметника „Александър Невски”, за да се включат и редовите работници в протестите.

Част от протестиращите срещу Иван Гешев, заснети днес пред Съдебната палата. Мнозина подозират, че "батките" са провокатори